Bush masters

Tijdens mijn bezoekje eerder deze week aan de Bush (tropish regenwoud) van Burgers Zoo, kwam ik onderstaande vogels tegen. Tot mijn verbazing lieten ze zich rustig fotograferen en namen daarna pas de vlucht. Aanrader om er eens te gaan kijken, waarbij je wel oog moet heben voor deze (soms verdekte) vogelpracht…

 

 

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.