Stapelingen van koraal

Foto genomen tijdens mijn laatste hiketocht langs de kust Jan Thiel in Curacao. Deze prachtige samengestelde steen trof ik aan. Ik ga er met mijn betrekkelijke beperkte kennis van uit dat het hier om versteende koraalresten gaat. Hoe mooi moet de onderwaterwereld in die omgeving dan wel niet zijn?

dsc_2589

2 gedachten over “Stapelingen van koraal

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.