Lichtpuntje tijdens grauwe dag

Toen ik vanmorgen naar buiten keek, werd ik bijna depri van het grauwe weer. Bij het raadplegen van de weersomstandigheden bleek, dat het op dat moment slechts 8,9 graden was met een gevoelstemperatuur van 7,2 en een luchtvochtigheid van 96%. Gelukkig had ik vorig weekend deze foto gemaakt , die me daarmee toch een lichtpuntje bezorgde bij de start van de dag. Vooral de kleuren en het licht spreken me aan…

f/4  1/100  120mm  ISO 50
DSC_5938

Een gedachte over “Lichtpuntje tijdens grauwe dag

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.