Details van een appelboompje

Tussen de wolkenpartijen en buien door, heb ik de details gefotografeerd van een klein appelboompje wat we in een bloempot in de tuin hebben staan. Ik heb me laten vertellen, dat deze appelboom vorst nodig heeft en pas dan kleine appels produceert. Vorig jaar hadden we inderdaad een paar van deze appeltjes, maar gezien het aantal bloempjes aan het boompje, zullen er dat dit jaar wellicht meer worden. Is in ieder geval veelbelovend. De kleuren in combinatie met het licht spraken me erg aan…

f/22  1/6  105mm  ISO 50
DSC_6081.jpg
f/22  1/10  105mm  ISO 50
DSC_6070

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.