Avondzonlicht

De hele dag had de zon geschenen, maar daar had ik met mijn kantoorbaantje weinig profijt van gehad. Het licht was wat afgezwakt maar scheen relatief nog uitbundig. Ik heb er van geprofiteerd door nog snel even een macrofoto te maken van een paars bloemetje uit een plantenbak en het vastleggen van een tak van de Christusdoorn in onze tuin. Toch nog even van het zonlicht kunnen genieten dus…

f/29  1/100  105 mm  ISO 640

DSC_6624-HDR

f/5.6  1/160  105 mm  ISO 50

DSC_6658

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.