You hate it or you like it…

De meningen zijn niet onverdeeld wanneer je het hebt over de de uiterlijke verschijning van spinnen. Sommigen huiveren er ronduit van, anderen vinden ze prachtig. Bijgaand exemplaar trok mijn aandacht toen ik vanmiddag over het Landgoed Geijsteren struinde. Hij viel mij op door zijn relatieve grootte en zijn lange lijf. Ik had dit soort ook nog nooit gespot. Zou het familie van de Vogelspin zijn dacht ik nog? Tot welke groep behoor jij? Liefhebber of…

f/22  1/100  105 mm  ISO 500

DSC_7063

 

3 gedachten over “You hate it or you like it…

  1. Van huiverende arachnofobie ontwikkeld tot bewonderaar van deze beestjes… 😉 Ook in huis… een verantwoorde manier om fruitvliegjes, muggen en dgl in toom te houden 😀 De ommekeer kwam eigenlijk toen ik door hun afweerhouding besefte dat zij minstens even veel schrik hadden van mij als ik van hun. Als het niet direct een ‘huisvariant’ is, zet ik ze nu gewoonlijk buiten met een glaasje en een kartonnetje 🙂

    Geliked door 1 persoon

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.