Altijd bekijks…

Afgelopen zondag fietsten we langs De Stippelberg in de buurt van luchtmachtbasis Vredepeel. Daar zagen we een prachtig veld met klaprozen en ik nam me voor er later terug te keren met mijn camera. Toen ik vanavond in de weer was met het vastleggen van deze veldbloemen, passeerde er een ouder stel op de fiets, waarvan de vrouwelijke fietser me in het Venrays toe riep: “Wat en moi plaatje woh”. Ik beaamde dat het inderdaad prachtig was en realiseerde me, dat je als fotograaf bijna altijd ongemerkt contact hebt met eventuele passanten. Grappig toch…

f/11  120 mm  ISO 500

DSC_7765_HDR

f/8  1/200  120 mm  ISO 500

DSC_7744_HDR

f/11  65 mm  ISO 250

DSC_7710_HDR-2

4 gedachten over “Altijd bekijks…

  1. Wat een prachtige zomerse foto’s! Zo mooi zo’n veld vol… geweldig!
    En van dat ‘bekijks’ dat herken ik wel. Ik jaag mensen ook nog wel eens de stuipen op het lijf als ik weer eens ergens languit op de grond een mini lig te fotograferen en mensen geschrokken komen kijken of ik niet ‘onwel’ ben geworden…

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo mooi.Velden vol klaprozen zie ik wel eens maar met korenbloemen er tussen is hier niet meer te vinden.Als het niet zo ver voor me was zou ik er best vol bewondering naar willen gaan kijken

    Geliked door 1 persoon

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.