Met stip het meest gefotografeerd…

Gisteren was ik met wat andere hobbyfotograferen op pad om de kunst van de Macrofotografie verder uit te diepen. Er zijn dit jaar opvallend veel muggen en daarom waren we uitgeweken naar natuurgebied Boschhuizen, even buiten Venray. Veel interessante foto-objecten waren er in die omgeving jammergenoeg niet te zien. Echter, bij het invallen van de schemering, werden onderstaande Lieveheersbeestjes gespot en vanaf dat moment hadden de status van de meest gefotografeerde en vooral geflitste modelletjes van de avond. Ik kan me voorstellen dat ze daar van tevoren een andere voorstelling bij hadden gehad. Ondanks alle drukte om hen heen, hebben ze zich duidelijk niet laten storen…

f/11  1/60  105 mm  ISO 500

DSC_7890

2 gedachten over “Met stip het meest gefotografeerd…

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.