De Waterjuffer…

Libelles had ik tot op heden nog niet gefotografeerd. Van deze insectensoort is het bekend, dat ze pas in beweging kunnen komen wanneer ze volledig zijn opgedroogd. Zo lang ze nog vochtig zijn van de dauw komen ze niet van hun plek en zijn ze dus fotografeerbaar. Daarom ging ik vanmorgen in alle vroegte naar het Reindersmeer bij Well, omdat algemeen bekend is dat ze daar veel voorkomen. Wellicht was ik er op het verkeerde moment of moet de juiste periode voor Libelles nog aanbreken, maar het kostte me echt enkele uren om er eentje te vinden. Uiteindelijk werden mijn inspanningen beloond, met de Waterjuffer…

f/16  1/60  105 mm  ISO 1250
DSC_7962_HDR
f/16  1/60  105 mm  ISO 1250
DSC_7953_HDR

2 gedachten over “De Waterjuffer…

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.