Geen idee…

Ik heb geen idee wat de naam van onderstaande plantensoort is, maar ik vond hem vanmorgen in alle vroegte langs de oever van het Reindersmeer. Ik was op dat moment op zoek was naar Libellen, maar kwam in plaats daarvan dit prachtige plantje tegen. Wie weet het wel?

f/16  1/125  105 mm  ISO 800

DSC_7937_HDR

3 gedachten over “Geen idee…

  1. Ik ben niet zo’n bloemenkenner maar het lijkt inderdaad wel op Sint Janskruid, alleen kan ik die donkere streepjes niet thuisbrengen. In ieder geval een mooi bloemetje en een fraaie foto! Leuk het van die onverwachte ‘bijvangsten’ tijdens een foto-uitje!

    Geliked door 1 persoon

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.