Uitlopers van de Maas

De oevers en uitlopers van de Maas hebben als je goed kijkt veel te bieden. Op verschillende plekken in de omgeving van Wanssum worden de ze verbreed. Bij hoogwater kunnen ze onderlopen en gedurende de overige periode bieden ze mogelijkheden voor vogels en wandelaars. Omdat ze speels aangelegd zijn meandert het water als het ware door het landschap. Mooi ook om met de camera te verkennen zoals je ziet…

5 gedachten over “Uitlopers van de Maas

  1. Ich habe die Maas mehrfach besucht und bin von diesem Fluß begeistert. Es sind nicht nur Fauna und Flora die mich so beeindrucken , es sind die vielen typischen alten Häuser an ihren Ufern . Wir haben große Strecken mit dem Rad abgefahren und immer wieder die Ufer mit den Fähren gewechselt . So konnten wir alte Städte, Burgen, Schlösser und Klöster sehen . Die Maas macht einfach ganz viel Spass.

    Geliked door 1 persoon

Mag ik je uitnodigen om te reageren? Dat houdt me gemotiveerd!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.